Doğanhisar Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Belgegeçer : .
WEB https://dgnmtal.meb.k12.tr
Adres : .
VİZYON : Öğrencilerin bilgiye doğru yoldan ulaşmasını sağlamak amacıyla, okulu geniş iletişim sistemleri içeren bir yapıya kavuşturarak, Atatürk ilke ve inkılâplarını hazmetmiş, maddi ve manevi değerlerine yürekten bağlı, kendisini seven ve kendisine güvenen, iç disipline sahip kendisi ile barışık, özgür ve bilimsel düşünen bireyler yetiştirebilmek.
MİSYON : Türk Milli Eğitimin amaçları doğrultusunda çağın getirdiği yenilikleri açık olan, geleceğe güvenle bakan, milli ve manevi değerlere önem veren, kaliteli bir eğitim için gerekli personel ve donanıma sahip, yenilikçi, azimli, kararlı, üretken, paylaşan, realist, sorgulayan, araştıran nesillerin yetişmesine öncülük eden kurum olmak.
BAŞARILAR :

Isınma : Kaloriferli
Lojman : Kaloriferli Sayısı:1
Servis : Okulumuzun yaklaşık % 70 i taşımalı olarak çevre mahallelerden gelmektedir.
Ulaşım : Belirli saatlerde Konya. Akşehir ve Seydişehir´e minibüs seferleri vardır.
Yerleşim Yeri :
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : İl Merkezina 125 km. İlçe Merkezine 1 km.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :